2011. október 1., szombat

Pizzasütő

Ha be akarsz valamilyen eszközbe ruházni, ami segíti a pizza készítést.
Akkor: FG Elektromos serpenyő és pizzasütő FS710

Univerzális elektromos serpenyő, pizzasütő és főzőedény. Kiválóan alkalmas húsok, zöldségek és más élelmiszerek gyors sütésére és párolására. Remekül használható pizzasütéként is! Nem csak a kész, fagyasztott pizzák süthetők meg benne, hanem a nyers tésztából összeállított, frissen készülő pizzák is ropogósra tudnak benne sülni.

Műszaki adatok:
Teljesítmény: 1800 W
Átmérő: 36 cm

Ár: 6500 Ft.

Másik készülék:
FG FS-730 elektromos pizzasütő
Az FS-730 pizzasütővel a saját pizza elkészítése igazán gyerekjáték! A készülék alsó és felső sütőlappal rendelkezik, és egy igazi, házi pizzasütő kemencének számít!
Az FS-730 elektromos pizzasütő alkalmas nyers tésztából való pizzasütésre, fagyasztott pizzák sütésére és a félkész tésztákból való pizzasütésre is.
Az elektromos pizzasütő alsó és felső sütőlapja egyenletesen süti a pizza mindkét oldalát, így teljesen professzionális pizzákat készíthetünk vele. Egy pizza elkészítési ideje (a sütő bemelegedése után) mindössze 10-20 percet vesz igénybe (attól függően, hogy fagyasztott vagy nyers pizzáról van-e szó, illetve a feltétek vastagsága is befolyásolja a sütés időtartamát). 
Átmérő 28 cm. Ár:  11600 Ft.

Pizza recept készítés képekkel:
http://www.trendibolt.hu/font-size2a-pizza-receptjefont-n-9.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése